23 februari 2013

Fredagsfynd


 Senaste veckan har det varit tunnsått med uppdatering här på bloggen. Har helt enkelt inte haft någonting nytt att visa upp. Istället har jag läst alla övrigas inlägg från Stockholmsmässan och bloggträffen,synd att jag inte hade möjlighet att vara med. Men en kurs med jobbet satte käppar i hjulet.
Igår var jag iallafall en liten sväng på loppis i Linköping. Och med mig hem hade jag: påskdukar! Fast jag redan har mängder, många fler än vad det finns ytor här hemma att lägga dem på. Titta här i ett inlägg från förra året så får ni se...


 

 

Två Vinetaskålar i en storlek och färg jag inte hade förut. 



Dessa två kycklingar köpte jag för att jag har en precis likadan sedan tidigare. Jag brukar inte använda den som äggkopp utan som värmeljushållare. Nu har jag tre, och det kommer att göra sig ännu bättre på påskbordet.



Små, lättplacerade lampor är svårt att låta bli att köpa när man hittar. Därför fick båda dessa följa med hem när jag hittade dem på ett loppisbord. De är inte likadana, men båda är från Tilgmans. Skärmarna kommer jag nog att byta ut om jag hittar några bättre, men tills dess får de gröna hänga med.

Den ena fick stå på det lilla teakbordet i gillestugan

Medans den andra passade bra i hallfönstret

2 kommentarer:

  1. Åh så fina dukar! Idag hittade jag också en duk. Det kommer flera tillfällen till bloggträffar ska du se! Hojta om du ska till Sthlm så kan vi säkert ordna något...

    SvaraRadera
  2. Vilka fina lampor du hittade. Skärmarna var inte helt fel när lamporna var tända!

    SvaraRadera