17 juli 2012

Hurra, hurra för Bloggen!

Gissa vad jag fick se? Jo, förra fredagen medans jag förmodligen var i full färd med att trycka i mig ett danskt wienerbröd fyllde min blogg ett år! Och jag glömde av alltihop! Jag är mycket förundrad (och lite skrämd) över hur fort ett år faktiskt går. Jag tycker att det känns som igår som min son och jag satt en kväll och knåpade ihop mitt första inlägg. Ja, jag ska erkänna att fast det egentligen är mycket simpelt att få till inläggen så behövde jag en hel del hjälp i början (tack Erik). Det är långt ifrån alltid som datorn och jag är sams. Förresten så är jag inte sams med mobilen och mp3spelaren heller. Och boxern har jag inte ens brytt mig om att förstå, jag kan be min minsta son om hjälp om jag vill få något inspelat. Övriga familjen kallar mig teknikfientlig, men jag försöker förklara att jag inte är ett dugg fientlig, det är tekniken som är fientlig emot mig!
Roligt är det att blogga iallafall, så det tänker jag fortsätta med så länge det finns nån som vill läsa det jag skriver.
För att fira bloggens födelsedag kommer här lite smakprov från "bildarkivet". Imorron ska jag och tjejerna ut på loppisrunda på eftermiddagen så sen kanske jag har några färska fynd att visa!
Tack för att ni läser, och glöm inte att göra ett avtryck i kommentarsrutan!


7 kommentarer:

 1. Grattis (i efterskott)!Jag har också tagit all hjälp jag kunde få av min dotter, men vips, så hade hon flyttat hemifrån (men bor kvar på orten), så hon har inte lika mycket tid att hjälpa mig så man får försöka lite mer själv, men jag säger det, tur att hon bor i närheten när det krisar! Lycka till med fynd i morgon!

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1 årsdagen! Älskar dina ljuslyktor!

  SvaraRadera
 3. Grattis :)! I have some of those candlesticks from the first pic, they're marked with lehmann denmark!

  merle

  SvaraRadera
 4. Grattis! Du har vansinnigt mycket fina saker! :) Samlingen med Gabriel-lyktor är fantastisk :)

  SvaraRadera
 5. Hipp hipp hurra!!
  Det får mig att börja funder på när vår blogg fyller år. Det har vi säkert också missat :)
  Hoppas på många fler födelsedagar för din blogg.

  SvaraRadera
 6. Hurra, hurra hurra - efterskott! Skyller på att jag har varit i varv sedan min övre Norrlandresa. Tänk att vi har tre bilder "gemensamt", fast det vet du ju :)
  Själv så har jag väl ett halvår kvar innan att fira jubileum,,,

  Och sen måste jag ju bara säga att din vägg vägglampa är grym!

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott till första bloggåret!
  Jag hoppas vi får följa dej och dina fynd länge än.
  Samlar ju också på Gabriellyktorna om än i mer blygsam omfattning.
  Hittade en stor fin nyligen men köpte den ej för jag har gett som mest 40 kr förut och den här kostade 200. Påbörjade istället min nya samling som nu består av två Royal Krona glaslyktor där jag fick två för 200.

  SvaraRadera