13 mars 2013

Det pratas om mina gardiner

Jag har hört att det pratas på byn. Att jag skulle ha förskräckligt fula gardiner... Att folk orkar, men det är lite baksidan av att bo i en liten håla. Där folk bryr sig mer än vad man borde.


Och jag som tycker att jag har världens mysigaste vardagsrum! Så långt från avskalat vitt med inslag av limegrönt (eller någon annan "innefärg") man kan komma. Det är brunt, orange, murrigt och härligt.

Men snart ska jag sätta upp vårgardinerna. Med STORA knallorange blommor på. Då får tanterna i stugorna nåt nytt att prata om och förfasas över...

12 kommentarer:

 1. Du har jättefina gardiner, påminner lite om mina :)Ett vardagsrum helt i min smak!

  SvaraRadera
 2. Åhå,,,ja då undrar jag vad tanterna surrar om mig i huset då! Som har haft en adventstjärna en månad för länge och liknande storblommiga gardiner. Du har ju så fina tiodsenliga detaljer - om dom bara visste vilken ambition det krävs och vilken glädje det är med retro!

  (hmmm,,,din golvvas väcker ha-begär grrr) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att jag trodde du skulle gilla den. ..:)

   Radera
 3. Älskar gardinerna, de är jättefina! :) Folk har för mycket fritid om det har tid att skvallra om någon annans gardiner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag skrattade mest när jag hörde det :)

   Radera
 4. Mina hatord är "stilrent", "avskalat" och "sobert"... Och jag undrar om det är tanter som snackar skit om retroinredning. Tror snarare att det är den yngre generationen som gått på öppenplanlösning-vita väggar-tråket.

  Fram med pinaler! Vad än det är!
  /Sanna

  SvaraRadera
 5. Det är fint och de har fel.

  SvaraRadera
 6. Ditt vardagsrum är ju jättefint!Skit i tanterna

  SvaraRadera
 7. Det är bra att tanterna och gubbarna i byn får ett nytt vårligt samtalsämne! Är själv uppvuxen i en liten by och vet precis hur det är!

  SvaraRadera
 8. Jag håller på dej och dina gardiner.Glöm inte visa vårgardinerna på bloggen.

  SvaraRadera