28 september 2012

Fredagsmys


Fredag, och jag har dagen till ära tagit semester. Förmiddagen tänkte jag ägna åt ett besök på Nostagiladan, mitt favoritställe mellan Norrköping och Linköping. Jag har inte varit där sedan i somras när jag tokhandlade mina matsalsmöbler. Tänkte att nu, precis efter att lönen landat på kontot kunde det vara lämpligt med ett besök. Och vi chefer inom kommunal sektor har ju så otroligt feta löner, så nu kan jag ju handla precis vad jag vill...
I eftermiddag ska jag möta minsta grabben efter skolan. Han fyller nämligen 12 år idag och födelsedagen inkluderar ett traditionsenligt kondisbesök då han får äta så mycket han orkar.
En snabb sväng till Erikshjälpen igår resulterade i sakerna ovan. En snygg duk, glasskål, söta gafflar i orginalkartong (undrar hur många sådana gaffelkartonger jag har...) och en italiensk vas.Vasen köpte jag av den anledningen att jag redan hade en liknade på fönsterbrädan i hallen. Nu är de två.
Förresten, är inte senaste numret av Retro något alldeles extra? Speciellt sidan 55... :)3 kommentarer:

 1. Bitossi kan jag tala om....

  SvaraRadera
 2. Grattis, jätteroligt att du har fått lite guldkant och credit för bloggen - att vara med i RETRO måste verkligen kännas bra :)
  Och en snygg orange vas dessutom,,,

  Hälsningar från en som jobbar hela helgen

  SvaraRadera
 3. Grattis, så himla kul att läsa! jag bara njuter när tidningen kommer och extra kul att någon bloggvän finns med :)

  SvaraRadera