2 mars 2013

Bruna vinglasFredag kväll förra veckan. Vi hade ätit gott och druckit ett glas vin till. Så plingar det till i min mobil, kollar vad det kan vara. En auktion på Tradera går ut om 3 minuter, sex stycken bruna vinglas som jag tydligen lagt i min minneslista och sedan glömt bort. Det var många som bjudit och priset den var uppe i var inte direkt något fyndpris. Men på skoj höjer jag med tio kronor. Får då meddelandet att jag har det högsta budet!
Och alla andra som var med i striden hade tydligen somnat för tre minuter senare är glasen mina.
Så nu står de här hemma, lite dyrare än vad jag hade tänkt mig, men skitsnygga. Påminner väldigt mycket om en brun variant av Senator, men jag vet inte om det är det.
Fast även att jag är jättenöjd med glasen så ska jag hädanefter nogsamt hålla mig borta från Tradera efter att ett glas vin avnjutits. Det kan lätt bli så dyrt...

4 kommentarer:

 1. Vad kul att vi har ännu mer gemensamt!
  Den där modellen använder jag dagligen till mitt SOL-I-DEN tallrikar(gabriel) - de är verkligen fina. Jag räknade i köksskåpet och fann 14 st så jag har garderat mig vid ev. kras. Man vet ju aldrig,,, Men jag köpte dom på loppis för ett bra tag sen och betalade på den tiden väl 5-10 spänn styck,,,Vet inte vem som står bakom glasen men för mig är dom guld värda ändå! Njut av dom!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga. det här kommer bli galet hett framöver.

  SvaraRadera
 3. Dessa är inte Iittala Senator, det är vanligt förekommande att de sälj på tradera som senator men det är falskt.
  Senator är tillverkad endast i klarglas, enligt Iittalas kundsupport.
  Väldigt häftiga 70-tals glas är de i alla fall :-)

  SvaraRadera