1 januari 2014

2013 - lite av fyndenSå var detta året slut, och då passar väl en liten årbästalista. Efter att bläddrat igenom mina bilder så ser jag att 2013 var året då de stora fynden uteblev, då de riktigt stora köpen fick vänta.
 Men ända, jag har burit hem rätt så mycket prylar ändå! Det var detta året jag båbörjade min Festivosamling. Målet var att hitta alla åtta, men snålheten tog överhanden, och jag fick ihop fem (plus några dubletter). Men det var väl ändå inte så dåligt.
Flera tokbilliga kornischer, som efter lite fix och trix räckte både till hallen och köket släpades hem och lyckan var stor. Jag är mycket nöjd över resultatet, och håller ögonen öppna efter fler, det finns många fönster i huset...
Att jag gillar Iittala är väl ingen hemlighet och detta år har jag verkligen utökat min samling. Både ljuslyktor, glas och skålar av alla de sorter har fyndat och burits hem. Skåpshyllorna bågnar, och snart måste jag bestämma mig för vilken sort jag ska samla på...Men de allra största favoritglasen är väl ändå dessa, som ser ut lite som Iittala, men ändå inte. Hemklickade från Tradera i ett par omgångar, högt älskade och flitigt använda under året!

8 kommentarer:

 1. grattis till kornischerna! inte varje dag man hittar hela fina sådana.

  SvaraRadera
 2. Åhh.... Kornischer!!!!! Jag älskar dem, så snygga, så praktiska.......*suck*

  SvaraRadera
 3. Synnöve i södra Finland22 januari 2014 kl. 04:09

  Jag blir helt matt när jag ser dina fina festivo ljusstakar. De få gånger du ser dem här så kostar de typ tio euro per "lager"

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vet du något om de bruna glasen? Behöver du fler?

  //Jenny Lindberg

  SvaraRadera