20 juni 2013

En ny våffla

När syrran var här i helgen hade hon med sig en våffelvas till mig som hon hittat på en loppis. I en underbart härlig färg, som jag faktiskt inte sett förut, och som passar jättebra ihop med de två andra.


Jag har investerat i veckan. Mitt nyfunna fotointresse har mynnat ut i ett otroligt habegär efter en systemkamera, och nu gick det inte att motstå längre! Så i veckan blev jag ägare till denna "skönhet". Vi har inte riktigt lärt känna varandra än, men varje dag hittar jag nya knappar och nya, roliga inställningar så jag tror att det var ett riktigt bra köp jag gjorde.
Ett bra köp var också den orange kameraväskan, riktigt snygg (matchar mina "nya" gardiner) och kameran passar SÅ bra i den!
Nu får vi se om det resulterar i några snygga kort på bloggen framöver...

2 kommentarer:

  1. Grattis både till den fina vasen och nya kameran. Jag drömmer också om en systemkamera, hoppas att jag kan köpa en denhär sommaren. Berätta gärna hur du har kommit tillrätta med din kamera, om du är nöjd osv. Fast det får vi väl se bevis på snart =) Trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag har nog sett din fina kort! Så jag förstår att du vill gradera upp dig. Våffel-vaser har jag någon av men någon grupp har jag inte kunnat bilda.Ha en skön midsommar!

    SvaraRadera