2 november 2014

Glas och lite annat

Idag var det stor loppis på Brigaden i Linköping och jag var såklart där när de öppnade. Nu var jag inte på något sätt ensam i kön. Stora lokaler och många säljare ger goda fyndchanser. Att det sedan är gratis entré bättrar nog på besöksantalet. och som synes gick inte jag tomhänt därifrån.

Sex stycken "stora ett glaset", fortfarande kvar i kartongen kan man ju inte bara låta bli att köpa. Speciellt inte när de är i denna härliga färg heller. Försäljaren upplyste mig om att de tillhört hans mamma, men att hon aldrig använt dem. Konstigt, men här hemma lär de iallafall inte stå oanvända.

 Fler bruna glas. Köpta för färgen och den fina formen.

Den här tulpanvasen från Uppsala-Ekeby betalade jag bara 30 kronor för. Det låga priset förklaras av en limmad hänkel, men det är så snyggt gjort att jag inte ens kan se det om jag anstränger mig. Har redan flera pjäser i den här "serien" så platsen är given bland dem.

Det är något visst med grejor som ligger kvar i sina originalförpackningar. Så fast jag redan har massvis med salladsbestick och flasköppnarset så köpte jag desssa två idag. Går inte att låta bli liksom.

Söt, gammal kanintomte som verkade bekant så jag köpte den.  


Och mycket riktigt. efter lite luskande i fotarkivet hittade jag denna. Inköpt på loppis förra året. Och nu har han fått en kompis,. :)
                   3 kommentarer:

  1. Salladsbesticken <3 Jag kan inte heller gå förbi dem, och dom där är ju helt enkelt underbara =)

    SvaraRadera
  2. Superfina salladsbestick och glasen sen...Toppenfynd!

    SvaraRadera
  3. Vill du sälja tomtekaninerna så är jag spekulant! Maila isf lallex15@hotmail.com :)

    SvaraRadera