15 juli 2016

Kontoret, so far...


Tre dagar in på semestern och vädret kunde ha varit bättre. Men faktum är att regnet utanför fönstret inte gör mig ett dugg. Jag har ju så mycket här inne jag vill pyssla med och då är det ju bara en fördel om vädret inte visar sig från sin bästa sida.

Först en bild på hur det såg ut innan. Tapeten är ju ditsatt sedan några månader tillbaka, men sen tog det liksom stopp... Hittade inget snyggt skrivbord, och att börja rensa i röran innan dess kom inte ens upp som ett förslag. Så det fick vara.

Men nu, efter några dagars rensande så ser kontorshörnan ut så här. Det blev en mix av 70- och 50-tal. Jag gillar det.
Väggarna är ännu lite tomma, men det finns saker att sätta upp, ska bara bestämma vad och hur mycket... Stringhyllan var i alla fall självklar över skrivbordet.


Tänk att det lilla bordet var alldeles lagom för att datorn skulle rymmas under och så fick routern en bra plats där den inte är i vägen. Och alla sladdar har jag satt fast med krokar bakom skrivbordshurtseen på ett mycket snyggt och fiffigt sätt! Det är skönt när man hittar en bra lösning även för elektroniken, så att den syns så lite som möjligt.

Den lilla byrån ser som ny ut efter en omgång med slippapper och åtskilliga lager olja. Den fick bli nattduksbord, och det passar den synnerligen bra som.

En bild på stringhyllan. Hade tänkt att vi skulle ha pärmar i den, men de rymdes i bokhyllan så då fick några smurfar och lite annat ta plats där istället.

Fönstret har fått en kornisch, så klart! Annars hade det ju sett naket ut, eller hur?
Nästa projekt i rummet är att hitta en mer passande sänggavel, men tills dess får det duga med en vit, sonens gamla. Huvudsaken är ju att barnen har nånstans att sova när de kommer hem och hälsar på!

Lampan i fönstret fyndades för en tia på loppis för ett år sedan. Damen jag köpte den av tittade konstigt på mig när jag grävde fram den bland annan bråte. Hon trodde väl aldrig att nån skulle köpa den i hennes ögon skitfula lampan...
Hon skulle bara veta hur snygg den blev och hur bra den passar in här nu...

Direkt till höger finns två garderober, och naturligtvis har de fått passande handtag. Det är de små detaljerna som gör det och som fullbordar det totala intrycket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar