17 april 2012

Dagens lilla fyndFörra veckan såg jag ett snyggt armband på Tradera som jag tänkte vara med att buda på. Men auktionen drog iväg och slutade på 675(!) kronor. Jag hade satt mitt "tak" på 250:-, så det säger sig ju självt att jag inte var med i slutstriden. Jag hade velat ha det armbandet, men att betala så mycket för nånting som man inte ens vet riktigt skicket på, nej tack då får det vara.
Tröstade mig idag med detta lite klumpiga tennhalsband på Hjärta till hjärta. För 30 kronor :) Precis min prisklass!

3 kommentarer:

 1. Gulligt halsband! :)

  Tradera är helt hopplöst och folk verkar galna. Känner en som sålde ett halsband från Efva Attling. Det var ett halsband som fortfarande gick att köpa i butik, dvs ingen exklusiv pryl som inte längre gick att få tag på. Slutpriset på Tradera översteg till slut nypriset. Som sagt, folk verkar galna på Tradera (eller ja, de bjuder som galningar i alla fall) :)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det retligt när det drar iväg. Tycker själv att just de auktioner jag är med i drar iväg. har på sistone börjat fundera på om det finns ett samband, dvs är det JAG som drar iväg? Gör dock som du och hoppar av innan det går helt åt skogen prismässigt.

  SvaraRadera
 3. har ett par tennsmycken från den tiden också, de är väldigt läckra! grattis till ett bra fynd, 30 kr är ju högst överkomligt!

  SvaraRadera