1 april 2012

Hej 70-tal!-"Näe, jag gillar inte påsken, tar inte fram nåt påskpynt, det är ju ingen mening, den är ju så kort" Så brukar jag säga. Men det är ju ren lögn, för vem är det annars som smyger fram med kycklingar o påskris hemma hos oss? Och för att inte tala om påskdukar (ni har ju sett samlingen!). 
Tänkte de närmaste dagarna bjuda på hur det ser ut här hemma runt påsktider, lite smakprov på pyntet som kommer fram.
Här är ett exempel på att påsken inte behöver vara gul, utan det kan lika gärna gå i brunt o orange. Videkvistar i en tysk vas som jag bestämt tror att jag snott med mig hem från mor o far. 
Lampan bredvid är en av mina absoluta favoriter, från Norrmans, liksom de flesta figurerna på bilden.


Hönsfamiljen är äkta 70-tal, och som sig bör, av plast. Den har hängt med sen jag var liten.


5 kommentarer:

 1. Just ja, det kanske är dags att leta fram påsklådan i källaren. Jag har inte mycket, men det jag har kan man ju i alla fall ställa fram :)

  SvaraRadera
 2. Så fint du arrangerat dina grejer.Min påsk går mer i gult men jag har inte så mycket mer än påskris och några småsaker som t ex plastljusstakar som dom du visade i ett inlägg förut..ja och så några retrodukar men dom flesta dukarna får tyvärr oftast stanna i skåpet.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild och arrangemang!
  Ja, nu ser jag ännu mer som vi har gemensamt :)(ugglan upp till höger)

  Lampan är verkligen fin och sanningen är ju att jag uppskattar mina keramik-saker mer nu när jag sett på bloggar,som din, att det finns ett intresse!

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 4. Läckert arrangemang!! Och jag är som du när det gäller påsken, rätt vad det är så har man pyntat loss :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt! För mig blir det en trist påsk, den hamnar mitt mellan lägenhetsfotografering och visning. Men jag ska nog smyga fram lite påskpynt i alla fall, bara för att!

  SvaraRadera