24 juli 2011

Idag är det en alldeles speciell dag...

För idag kommer min största dotter hem igen efter att ha bott och jobbat i London i ett år! Det ska bli SÅ skönt att ha henne hemma igen, hela familjen har längtat sig tokiga efter henne. Men samtidigt är jag ju jättestolt och glad att hon tog den här chansen att bo utomlands en tid. Nu kommer hon iallafall hem till oss ett tag, vi får väl se hur länge, vad hon hittar på till hösten.
I helgen har jag varit runt på lite småloppisar, bla till Djupdalens sommarloppis som jag varmt rekomenderar om ni har vägarna förbi. De har en vägbeskrivning på sin hemsida. Öppet lördagar juni-augusti. Dock fyndade jag inte så mycket den här gången, men lite har man ju alltid med sig hem...
Älskar man brunt och orange som jag kan man ju inte lämna en sådan här ljusstake, utan måste ha med sig den hem. Riktigt maffig är den, med plats för ett blockljus.
Rörstrandskål modell Isolde. Andas lite 70-tal, eller hur.


Likaså den här formen med sitt glada flower-powermönster.
Sen köpte jag flera böcker också. Pocketböcker kan man verkligen fynda på loppis. Jag har en hel hög som ligger och väntar på att bli lästa. Först ska jag ta och läsa "Värddjuret" av Marie Hermanson som jag hittade idag. Jag gillar hennes sätt att skriva, lite småäckligt och spännande.

1 kommentar:

  1. Nu har jag också hittat till din blogg, jättekul! :) Ska bli kul att följa den och se alla dina kommande fynd!

    SvaraRadera