27 september 2011

Lampfynd


Den här vägglampan fyndade jag billigt på en marknad för ett par veckor sedan. Det är meningen att den ska upp på väggen i vardagsrummet. Men den har legat på byrån i sovrummet sedan jag köpte den. Jag får ju aldrig tid att montera upp den och det är SÅ frustrerande!
Men visst är lampan snygg? Och den ger ett helt underbart sken ska jag säga. Jag återkommer med bilder när jag fått upp den på väggen. När nu det kan bli, till helgen kanske...

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen snygg!

  Jag vet inte riktigt vad det är med saker som måste monteras på väggen med mer än bara en enkel spik, men jag tycks inte få upp dem heller :) Mitt sovrum har väntat på sina vägglampor i över ett år hehe ;)

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där, har en stackars stringhylla som bara ligger och väntar på att få komma upp... I mitt fall så beror det nog mest på att jag är beroende av någon med slagborr (och färdigheter att använda den) för att få upp saker på väggarna.

  SvaraRadera
 3. Jag har precis som Trillivippa, en stinghylla, i garderoben som jag inte får upp...

  SvaraRadera
 4. Det är nåt speciellt med 50-tals lampor. Jag har en som hänger kvar i ett rum som ska renoveras sen förra ägaren och med tankte på slitaget på tapeten så har den hängt där ett tag! :)

  SvaraRadera