29 december 2011

Fem i topp 2011


2011 var året då bloggen Teak och Orkidéer kom till. Att välja ut de fem bästa fynden från året är inte lätt, men här kommer iallafall några av favoriterna.1. Undrar vilken gång i ordningen den här lampan är med på bild i bloggen. Men den är också det klart snyggaste jag köpt under året!            

                                                

2. Ännu en lampa som jag tokfyndade på en marknad.3. Jag har hittat många delar till min favoritservis "Lansett". Dock gav jag bort alltihop till min dotter i julklapp. Hon ska nämligen flytta hemifrån nu, 1:a januari, och en av hennes högsta önskan var just denna servisen. När hon fick se innehållet i paketet började hon gråta av glädje! Hon har vett att uppskatta riktigt fina retrogrejor hon. Jag tror att jag kan vara säker på att servisen har kommit i rätta händer...
   

Då kan jag ju passa på att visa ett par fina julklappar jag fick av min syster. Hon visste att jag sparade på "Lansett" och helt ovetandes om att jag tänkte ge bort servisen så köpte hon dessa delar till mig. Än så länge står de i MITT köksskåp, men kanske får även dessa delar följa med i flytten, vad tycker ni, ska jag ge bort dem? 


4. Det fjärde fyndet får bli dessa tre "fulsnygga" vaser, eller vad det är. De står på mitt kontor, jag tycker de är döläckra.

5. Mitt femte och sista fynd är ett teakbord, som min dotter fick i julklapp. Dock, pga den stundande flytten, ligger det nerpackat och isärskruvat. Därför kommer bilder om ett par dagar, när det är på plats i hennes lägenhet.

9 kommentarer:

 1. Ja din lampa som du visar först är verkligen läcker!

  SvaraRadera
 2. Den vackra lampan tål att visas flera gånger, vilket fynd.

  Hoppas att 2012 blir ett bra loppis/fyndår!
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Läckra lampor! Och verkligen generöst att ge din dotter alla Lansett-delarna! :)

  SvaraRadera
 4. Jag är också ett stort fan av den första lampan. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med de andra, älskar lampan, vill också ha!:)Jag tycker du ska njuta av lansettkannan och skålen en tid , sedan kan du ge henne det i en senare present när hon fyller år eller något?

  SvaraRadera
 6. Lampan på första bilden är helt fantastiskt fin! Den skulle göra sig bra hos oss ;)
  Gott nytt 2012!

  SvaraRadera
 7. lamporna måste jag få gratulera till. speciellt den första, rysligt snygg! gott nytt år till dig, och nu hoppas vi på superfynd nästa år också, eller hur? :)

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt År och jag håller med om at du hittat fina grejer. Så gulligt av dej att ge servisen till dottern. Du är värd att gotta dej lite med dom nya delarna innan hon eventuellt får dom också.Kanske ska du försöka hitta en ny favoritservis först...

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att ge bort en så uppskattad present som Lansett-porslinet!

  SvaraRadera