21 december 2011

Träskallar och "skämsetomtar"


Idag har jag varit ledig (är ledig på torsdag och fredag också!) då har jag tagit fram och placerat ut de tomtar jag ska ha framme.
Med fyra stora kartonger fulla finns det en del, men bara en bråkdel tas fram. Jag orkar helt enkelt inte med när det är för mycket.
Dessa två trätomtar har jag också adopterat med mig hemifrån mamma o pappa.


Den här lilla trätomten är min allra första. Jag minns att jag köpte den själv på en julmarknad när jag var ett par år. När jag bodde hemma stod den alltid på mitt sängbord.


 
När jag stod med huvudet ner i kartongerna idag fick jag till min fasa tag på dessa två. Detta är ett exempel på tomtar som INTE packas upp hemma hos mig! Vad tänkte jag med när jag köpte dem? Nu är det så attn jag har faktiskt tyckt att dessa varit skitsnygga, det kommer jag tydligt ihåg. Nu tycker jag att de är gräsliga, men efterson jag inte gör mig av med några tomtar så får de förpassas längst ner i kartongen igen.
Vem vet, nån av barnen kanske vill ha dem, modet växlar ju...
Nu undrar jag, har ni några "skämsetomtar" som ni inte packar upp? Visa dem gärna, ta ett kort när ni ändå håller på och river bland kartongerna!

2 kommentarer:

  1. Hihi, jag har haft sådanadär tomtar i det hemska massproducerings-materialet, "polystone, stenkeramik eller någon sådan geggamojja" (jag tror att jag gett bort dem, vet inte heller varför jag en gång köpte dem)

    SvaraRadera
  2. Jag har inga tomtar alls är jag rädd för. Figuriner är nog inte min grej rent generellt. God jul! :)

    SvaraRadera