9 maj 2012

Fy katten


Som ni vet så älskar jag djur, och då speciellt katter. De är härliga djur med mycket energi...
Dock, ibland lite för mycket energi, och då kan det gå så här. Och då, för ett litet ögonblick så älskar jag dem inte riktigt lika mycket!"-Vadå, jag har inte gjort nånting. Jag har legat här och sovit HELA dagen!"

6 kommentarer:

 1. Vi älskar också katter har 4 st. som vi brukar säga ibland så har vi fått dem för våra synder. För det mesta är dom snälla och gulliga, men det händer att de ställer till förtret, Våran älsta kattgubbe vet hur han ska få uppmärksamhet. Han river ut husses dyrgripar ur bokhyllan, och jag vill lova, då blir det fart i huset.

  SvaraRadera
 2. Min syster har världens hopplösaste katter så hon kan inte ha nästan några prydnadssaker alls. Jag köpte billiga figurer på loppis (katter och hundar) och limmade fast på stora stenar så de GÅR inte att välta ner. De är hela än i alla fall :)De finns med på min blogg någonstans, men det är ett bra tag sedan, förra året.

  SvaraRadera
 3. Oj Oj!! Inte för att jag har katt men jag har 2 barnbarn, tvillingtjejjer på 1 1/2 år å det är ungefär detsamma!!! Man älskar dom men ibland går allting lite väl snabbt å då är det krasch!

  SvaraRadera
 4. Katter eller en äkta make som i mitt fall just nu står på minuslistan... :-)
  Urtrist med vasen, det gör ont i hela mig! Men kanske går den att limma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jah har limmat, o står den i rätt vinkel syns det inte!

   Radera
 5. jo, jo...katter är underbar när dom ligger still och spinner...

  SvaraRadera