26 maj 2012

Lite gammalt under solenIdag tog Sandra och jag en loppistur till Vimmerby. Jag hittade inte mycket, men Sandra fyndade! Av alla dessa grejor är det bara en av keramiktavlorna o vitaminburken som stannar hos mig. Resten är Sandras.De tre blå kryddburkarna köpte jag för en tia styck tidigare i veckan, bara för att de var söta! Sandras första kommentar när hon såg dem var "-De kan få flytta hem till mig". Modershjärtat är svagt, för bedjande barnögon, även om de hunnit fylla 21 år. Klart att hon fick burkarna! Vitaminburken behåller dock jag. Älskar dessa danska kryddburkar, tänker samla på mig fler.En glasburk i mycket härlig färg. Jag är mest fascinerad över att lockknoppen fortfarande är hel! Jag gjorde ju ett fynd till, prylhyllan i teak (har länge tittat  efter en sån) för en tia. Tavlan är Sandras.Den uppmärksamme såg att det låg en uggletavla på bordet på första bilden. Med de två som jag redan hade så blir det en fin liten samling på väggen, eller hur?  
Dessa två stolar som stod och skräpade i en lada framkallade förtjusta utrop hos Sandra som letat efter ett par stycken nätta stolar att ha till sin soffa. Dock är de i stort behov av både nytt tyg och ny stoppning, men det har hennes händiga mamma lovat att ordna...
Nu har jag ju klätt om stolar förr, dessa två ska jag nog klara av, och med lite teakolja på ben och armstöd kommer stolarna att bli som nya.

5 kommentarer:

 1. Fina saker. Hoppas stolarna får tidsenligt retrotyg ;-)

  SvaraRadera
 2. Riktigt fina fynd, stolarna hade jag gärna haft! Visst är det svårt att stå emot när de kära vill ha loppisfynden man hittat, jag ger bort en hel del till dottern, svärmor mm. Äsch, jag har så mycket prylar ändå :)Ha en trevlig pingst!

  SvaraRadera
 3. Kan bara instämma med Sandra - Vill ha!! Fina priser oxå!

  SvaraRadera
 4. Grattis till fina fynd! Kul när dottern följer mammas retrospår!

  SvaraRadera
 5. Fina fynd ni gjort igen.Brukar också leta efter dom där små teakhyllorna och din var ju superbillig. Grattis !

  SvaraRadera