9 augusti 2012

Trio, Solöga och lite tillI söndags var jag på loppisen som Slaka djurhem anordnar emellanåt. Det brukar vara en bra loppis, bra grejor och sedan går ju pengarna till djurhemmet, vilket känns bra och gör att man kan tänka sig att betala lite mer för det man köper än vad man normalt sett skulle göra. Det här fatet som jag hade med mig hem betalade jag tex 100 kronor för. Helt okej när jag vet att pengarna går till kattgodis! Naturligtvis var jag även inne på djurhemmet och besökte katterna, lite orolig för att jag skulle göra som förra gången då jag faktiskt hade just en katt med mig hem! Men jag stod på mig, jag fick hela tiden upprepa för mig själv att kattkvoten här hemma redan är fylld.I veckan har jag även hittat en till Norrmanslykta att hänga i taket. Var nu den ska få plats utan att det ser "too much" ut, fast det kanske det gör redan...


Finns det plats för en till?Två blå solöga för en tia stycket går man ju inte förbi, eller hur?En liten samling har det blivit, men den är ingenting mot Lilladockans imponerande solögahylla. Den är magnifik, och jag är SÅ avundsjuk!
Imorgon ska jag, Sandra och Stina+kompis till Stockholm. Sandra och jag har bara ett mål: att hinna med så många retrobutiker vi bara kan. Vi har en lång lista på adresser som ska betas av, och det ska bli så kul!
Rapport kommer...


5 kommentarer:

 1. Tycker att det låter som en toppenidé med en loppis där alla pengar går till ett katthem, jag hade gladeligen betalat lite extra för saker där! Och knappt kunnat hålla mig borta från att göra som du gjorde förra året... ;)
  Fint med ett par blå solöga och vilket bra pris!
  Hoppas ni hittar mycket fint här i storstan! :)

  SvaraRadera
 2. Åhå, vad glad jag blir som blir omnämnd här hos dig. Det gjorde min dag :) Oroa dig inte, innan du vet ordet av det så är du ikapp mig och min samling! :) Det tråkiga med Solöga är att de spricker så himla lätt. Även fast de står helt för sig själva (brukar tända varannan) så hör jag dem spricka ibland. Det är tråkigt, jättemånga av mina har sprickor. Jag antar att de är för höga och för smala för att de ska kunna tåla värmen. Men fina är de! De finaste lyktorna jag vet :)

  Jag skulle givetvis också vara villig att betala mer i de fallen då jag vet att pengarna går till ett bra ändamål :)

  SvaraRadera
 3. Jättebra idé när djurhem och liknande anordnar loppisar, då går det ju verkligen till något bra!
  Måste som sagt vara svårt att inte ta med sig något gosigt och levande hem;)
  Jättefint par med Solöga. Billigt som det skall vara också.
  Lycka till i storstaden.

  SvaraRadera
 4. Jag har bara en liten Trio askkopp hem så ett större fat skulle jag nog betala för , särskilt när det går till en sån god gärning!
  Och vad spelar det för roll med en mer Norrmans, just mängden höjer ju upp stämningen ;)

  SvaraRadera
 5. Va kul, både med kattloppisen och med fynden. Även jag inskaffade mig mina första solögon i helgen. Klassiskt röda... Blåa är ju mkt snyggare.Lycka till på loppisrundan!

  SvaraRadera