7 oktober 2011

Lampa på väggen (check!)


Kommer ni ihåg den lilla vägglampan med teakfäste som hade lite problem att komma upp på väggen? Eller, lampan hade inga problem, det var nog mer min lathet eller nåt..
Men NU, sitter den där! Och allt fixade jag själv, flyttade kontakten och kortade sladden och sånt där. Fasen, man skulle ha blivit elektriker! Visst blev det snyggt? Nu ska jag bara hitta en liten stringhylla att ha på den vänstra väggen, sen är jag nöjd med det hörnet.  

5 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat, vilket mysigt hörn du fått till där! Och jag håller med om att en stringhylla skulle bli den berömda pricken över i:et. :)

  SvaraRadera
 2. Trillivippa: Jag såg en förra helgen som var alldeles underbar, med lådor på nedersta hyllan... Men den kostade 700 kr. Tyckte det var lite väl dyrt.

  SvaraRadera
 3. Så fiiiint du har...blir så nyfiken. Får snart boka in ett studiebesök ;-) kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Jag måste nog också lära mig att koppla, min sambo är lite trött på alla ojordade lampor jag släpar hem:)Jag provar att kommentera med "anonymt", det har inte funkat att kommentera för mig på ett tag, men det är bara jag, loppisloella

  SvaraRadera
 5. Cattis: Klart att du ska komma o hälsa på! Fördelen maed en blogg är att man kan själv välja vilka hörn man vill visa upp...
  Loppisloella: Jag har också ibland problem med att kommentera på bloggar. Irriterande!

  SvaraRadera