15 januari 2012

Hade mörkret en gilla-knapp skulle jag trycka på den!Man hör det hela tiden, tjatet om att vi äntligen går mot ljusare tider, hur mörkt, kallt och trist det är nu. Som att det är något man måste prata om, och framför allt hålla med om. 
Då undrar jag, är jag den enda att gilla mörkret, är jag ensam om att tycka att det är stressande om sommaren, då solen går upp strax efter att man gått och lagt sig.
Nej, jag älskar att mysa ner mig i soffan med en bra bok, en kopp kaffe och tokmycket ljuslyktor tända överallt.
Och ute är det alldeles mörkt. Större delen av dagen. Härligt!

8 kommentarer:

 1. Det gör inte mig så mycket att det är mörkt heller, det enda som är lite besvärligt är att det är så svårt att ta kort!

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med mörkret och att grotta in sig med massor av tända ljus, men inte för länge :) dina ljuslyktor lyser väldigt fint!

  SvaraRadera
 3. jag håller faktiskt med dig.. jag älskar också när det är mörkt och man får tända värmeljus i enormt stora mängder :) sedan kan jag väl tycka att det inte nödvändigtvis måste bli mörkt redan kl 16 när man avslutar arbetsdagen. de där ljuslyktorna är helt underbara, men det har jag nog kommenterat redan vid ett tidigare tillfälle. sitter själv i mörkret nu, med fyra stycken sådana där lyktor tända :)

  SvaraRadera
 4. jag är en sådan där mörker-hatare, längtar bara efter våren.. häromdagen kändes den nästan på väg här nere i skåne, men det var nog mitt önsketänkande, det är ju bara mitten av januari..

  SvaraRadera
 5. Nu har jag "vandrat" runt i din blogg och sett vad många detaljer som vi har gemensamt - dina tidigare julinslag, inte allra minst!! :)
  Och här så ser jag en Gabriel ljuslykta som jag har på bordet!
  Att sätta ihop flera modeller i grupp ger extra effekt å stämning.

  Ps.Snygg bild,dessutom!

  SvaraRadera
 6. Höst- och vintermörker och tända ljus i massor är en favorit hos mig med! När andra får höstdepressioner är jag nog mer en sådan som kan bli lite nere på våren. Sen gillar jag i och för sig sommaren också, men allt hemmamys med tända ljus på mörka kvällar är svårslaget!

  SvaraRadera
 7. Älskar dina ljuslyktor! Levande ljus är dock det enda positiva med årstiden :)

  SvaraRadera
 8. Med dom fina ljusslyktorna står man ut med mörkret ett tag till :-)

  SvaraRadera