3 juni 2012

Min första katt!


Idag fyller en mycket gammal tant år... Jag har uppnått den aktningsvärda åldern av 44 år, hua! Men jag undrar, när blir man vuxen? När kommer jag att gilla allt vuxet, sluta springa på Thåströmskonserter och istället tycka att opera är det mest underbara man kan lyssna på, eller när kommer jag att bli så gammal att jag tycker att det svänger käckt om dansband?
Jag vågar knappt tala om det, men jag tycker fortfarande att filmen G är den bästa film som har gjorts och en riktigt mysig filmkväll för mig är en skål popcorn och sen se så många av alla SAW-filmerna man hinner med. På DVD, så man kan stoppa o spola o se de slafsigaste scenerna en gång till... Inte många vuxenpoäng där inte!
Jag har iallafall haft en jättebra födelsedag, och kolla vad familjen hittat åt mig, en Tore Borgkatt! Min första. Och inte nog med det......jag fick en kanin också. Shit vad glad jag blev!Av Sandra fick jag detta halsband från 70-talet. Jättesnyggt, precis min smak.Stina, min minsta tjej hade gjort en teckning. Visst är hon duktig? Jag ska hitta en bra ram och rama in den.Av Oskar fick jag mörk choklad. Jag är inte mycket för sötsaker, men just mörk choklad är jag svag för.
Det måste dock vara värt många vuxenpoäng, eller hur!


Sist, men inte inte minst så fick jag en kamera! En alldeles egen kamera, det har jag aldrig haft nån förut. Och dessutom, det bästa av allt, den är BLÅ. Shit, vilka snygga bilder jag kommer att ta till bloggen när jag lärt mig alla finesser!

9 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att jag aldrig heller förändras, men varför skulle man egentligen förändras - man blir kanske äldre, men man är ju fortfarande den man är :) Vuxenpoängen kan slänga sig i väggen :D Du får, hur som helst, säga till (förvarna mig) om det börjar gå åt fanders konsertintresset och musiksmaken (så jag vet vad jag har att vänta) :)

  Superfina presenter som du har fått. Halsbandet var en riktig ögonsten. Men dotterns teckning måste ändå vara bland det bästa. Inget går upp mot hemmagjorda presenter! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag skiter i vuxenpoängen, o jag VET att jag kommer att lyssna på samma musik som nu även när jag sitter på ålderdomshemmet. Och SAW-filmerna får jag väl ta med mig...

   Radera
 2. Stort grattis! Tycker katten och kaninen var jättesöta :) roligt att de verkligen lägger ned tid på att hitta figurer till din samling!

  SvaraRadera
 3. Jättehärliga presenter!! Och man blir inte äldre än man gör sig!!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen! Du är nästan lika gammal som mig (född-64)Nej, inte blir man vuxen någongång. Min sambo brukar oja sig om hur BARNSLIG min mamma är (född-46)!När jag är själv hemma lyssnar jag på The Polise, så kan jag ösa på som jag vill (utan att höra gnäll hur dåliga de är)= inga vuxenpoäng alls :)Förresten, filmen G är hur kul som helst!

  SvaraRadera
 5. Ja må hon leva... Hurra hurra hurra!!! Eftersom jag är flera år äldre än dig så kan jag intyga att fördelen att bli "vuxen" är att man , vis av erfarenhet, skiter i vad andra tycker och tänker Man gör det som man tycker om... Jättetrevliga presenter har du fått. Dotterns teckning var ju så söt. Duktig!

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott! Och helt rätt att du äntligen fått en katt till din Tore borg-samling! :)

  SvaraRadera