7 juni 2012

SaknadEn av våra kaniner, Elvis har varit sjuk en tid. Vi har försökt att bota honom, men på sistone vetat att det inte funnits mer att göra för honom. Han har trots det fått fortsätta leva så länge han varit pigg och glad och inte lidit. De senaste dagarna har vi dock sett att han haft ont så därför tog vi beslutet idag att låta honom somna in. Ett mycket jobbigt beslut, men helt rätt för Elvis skull.
Allra värst är det nog för våran andra kanin, Greta som hoppar runt i deras stora utebur och verkar leta efter sin kompis.

3 kommentarer:

 1. aj, vad sorgligt! Han har det säkert bra i kaninhimlen nu utan krämpor. Stackars Greta! Har själv kanin, en liten Polly.

  SvaraRadera
 2. Det var ingen rolig början på sommaren :(
  Jag har aldrig haft kaniner, men hundar och guldhamstrar, så jag vet vad ledsamt det är när de försvinner. Värst var det när vår älskade shetland sheepdog (dvärgcollie) blev överkörd i sina bästa år, av en bildåre när jag var runt 20 år, saknar honom fortfarande ibland fast det gått så lång tid.

  SvaraRadera
 3. Huuu, vad tråkigt. Att behöva bli av med ett husdjur är så fruktansvärt hemskt och ledsamt. De som inte förstår det, de har aldrig varit med om det.

  SvaraRadera