23 februari 2012

Gardiner som andas 70-tal


För en tid sedan köpte jag ett par riktigt maffiga 70-talsgardiner på loppis.
De har legat i gardinskåpet sedan dess. Jag var nämligen utan fungerande symaskin och var i valet och kvalet om jag skulle köpa en ny ( = en orange begagnad Husqvarna 2000 från 70-talet som jag redan sett ut hos försäljaren) eller lägga pengar på att fixa min egen. Nu var inte felet så omfattande som jag trodde, så det blev klart mycket billigare att laga den jag hade, så fick det också bli. (Fast ni skulle ha sett vilken skönhet den orange Husqvarnan var...)
Nåväl, igår tog jag fram mina gardiner för att fixa till dem, och döm om min förvåning när de passade precis på längden, utan uppläggning! Det hade jag ju kunnat kolla för ett par månader sedan, så hade de kommit upp lite tidigare. Jag var så bombsäker på att de var för långa...
Men visst blev det fint?

3 kommentarer:

  1. wooooooooooow! vad fina! :) känner mig galet avundsjuk just nu. jag tycker att jag letar och letar och letar. men jag hittar aldrig de perfekta gardinerna. vill också ha storblommiga. gärna med rosor i oranget. det hade varit drömmen! det blev i alla fall väldigt fint, gillar blompiedestalen också, jättefin! :)

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt det blev! På tal om symaskiner, jag har haft lite olika maskiner, sist en ny "exklusiv rackare", men jag höll på att bli galen på alla pipande knappar och datateknik, så det blev att "byta ner sig" till en gammal (80-tal kanske?) och jag är nu såå nöjd!

    SvaraRadera
  3. jag är inte inne på 70-tal själv, men det blev snyggt och passar absolut där i sitt sammanhang på din bild!

    SvaraRadera