29 februari 2012

Här bor ett bedårande barn av sin tid!


Det är inte lätt att möblera en lägenhet på dryga 30 kvadrat. Men jag tycker att Sandra har lyckats jättebra. Och att hon sen delar sin mammas intresse för retromöbler gör ju inte lägenheten och inredningen mindre mysig.
Jag har ju tidigare lovat en "rundvandring", och här kommer den.
Först kommer man till vardagsrummet, med soffa, stringhylla, teakbord och sminkbord/arbetsbord.På rumsavdelaren står en skrivmaskin ifall författardrömmarna skulle slå till med full kraft, och en radio som enbart fungerar som ett vackert blickfång. Vi försökte koppla in den en gång, men det resulterade i blixtkaskad och ett delvis mörklagt hus, så det gör vi inte om igen!Hallmöbeln är arvegods efter min mormor, och spegeln är ett loppisfynd.Likaså hallampan.Efter rumsavdelaren kommer sovrummet. På väggen sitter senaste loppisfyndet, en skolplansch med familjen Björk.Nattbordet, som jag hittade föll som synes i smaken.Även gardinen är ett loppisfynd.Till vänster efter sovrummet hittar man köket, som hon har retrofierat med ny kakeldekor. Näst på tur vet jag är nya handtag (gissa vilka?)På vägen ut ur residenset utgör en gammal hattask ett vackert blickfång.Till och med fikat är det retrostuk på. Tack Sandra för att jag fick visa din lägenhet! 


10 kommentarer:

 1. Så trevligt! Kul att barnen gillar samma stil! jätte fint!

  SvaraRadera
 2. Der var fint, jag håller med Gunilla att det är kul då barnen gillar liknande grejer som man själv tycker om!

  SvaraRadera
 3. Vad fint. Det blir som alldeles extra charmigt när det ska möbleras på 30 kvadrat.

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Du har inspirerat bra ser jag!

  SvaraRadera
 5. Det ser jättefint ut! Mycket fina grejer! :)

  SvaraRadera
 6. det är stil på den lägenheten! supersnyggt! roligt att vi läsare fick se.

  SvaraRadera
 7. Men guuuud så roligt! Tack för att vi fick se lägenheten. Jättefint har hon fått det och så himla roligt att hon delar ditt intresse! Nu längtar jag efter att få hjälpa till med barnens lägenheter :) De är iof 4 och knappt 2 år ;) Hoppas de inte blir avskräckta av sin mammas konstanta byte av inredning så fort jag hittar nått "nytt".

  SvaraRadera
 8. Åh så fint hon har fått det! Älskar sminkbordet, den gamla radion, taklampan i vardagsrummet och köksklockan! Tänk om mina första lägenhet varit sådär tjusig... :)

  SvaraRadera
 9. Åh,vad kul att se en ungdom som har inte fastnat i vitt,vitt,vitt eller kliniskt minimalistiskt utan har rätt å slätt,hemtrevligt :)

  SvaraRadera
 10. Så retrofint hon har det och tack båda för att vi fick titta in.

  SvaraRadera