26 juli 2012

Loppisdemonen har slagit till


Hjälp hur hände det här? Vid ett besök på Erikshjälpen i Norrköping i onsdags så var det någon som plockade ner en hel servis i MIN korg! För inte kan det väl ha varit jag? Så tokig är jag ju inte, jag som redan har kaffserviser så att jag kan bjuda hela samhället där jag bor på fika...
Nej, ärligt talat vet jag inte vad som tog åt mig, men den här porslinshögen riktigt skrek åt mig: KÖP MIG!!
Så vad gör man? Lastar korgen full och betalar. Finns inget annat att göra när man är besatt av loppisdemonen, den går inte att besegra.
För att lite försvara mitt handlande ska jag säga att priset var riktigt fördelaktigt. Och sedan är servisen riktigt, riktigt snygg också.Näst intill komplett. Endast ett kaffefat saknas.
Väl hemma dök ett nytt problem upp, var i ett hem där alla skåp redan är nästintill sprängfulla placerar man lite snyggt en kaffeservis? Det tog ett tag att få till det kan jag säga, men med lite fix i trix var den till sist  placerad på ett snyggt sätt i vitrinskåpet.Kaffekannan, sockerskålen och gräddkannan. Visst är de snygga? Jag är faktiskt nöjd med mitt överilade o lite konstiga köp. Härligt att bli besatt av loppisdemonen ibland, eller hur?

5 kommentarer:

 1. Ack och ve, vad jag känner igen mig ( och förmodligen varenda annan loppisfantast oxå,om de bara är ärliga mot sig själva...) Jodå servisen var riktigt snygg. Inget dumt köp!

  SvaraRadera
 2. Jodå, jag köpte en liknande servis (bavaria), också jättesöt, inte lika många delar som i din servis dock,men till slut fick den komma ner till mitt loppis. Så trångt i skåpet att delarna nästan gick sönder, det är alltid platsen i skåpen som felar, det är inte så att man köper för många fina saker :). Riktigt fina 50-talsfärger!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår om loppisdemonen tog dig, för den här servisen var jättefin.

  SvaraRadera
 4. Tror att vi alla har en tendens att köpa liiite mer än vi har plats för. Det är ju så svårt att låta bli när man hittar något så fint så billigt. :)

  SvaraRadera